EtusivuAsukkaalleYmpäristöystävällisyys

Ympäristöystävällisyys

paprika-iso.jpg
Ympäristöekspertti

Osassa kohteita on jo vapaaehtoinen ympäristöekspertti, joka auttaa asukkaita seuraamaan energian, veden ja sähkön kulutusta. Ympäristöekspertti toimii yhteistyössä isännöitsijän, energia-asiantuntijapalvelun ja kiinteistöhuollon kanssa siten, että kiinteistön energiankulutus on taloudellinen ja toimiva. Järjestämme vuosittain ympäristöeksperttitilaisuuksia, johon jokainen kiinnostunut on tervetullut. Koulutuksista ilmoitetaan kotisivuillamme ja Sivakka-kalenterissa.

Energian säästö

Sivakka on sitoutunut toiminnassaan energian säästämiseen valtakunnallisen VAETS-sopimuksen osallisena.

Energiasäästöjä kiinteistöissä toteutetaan energiatehokkailla järjestelmillä, kulutusseurannalla ja asumiseen osallistuvien (asukkaat, kiinteistöhuolto ja isännöinti) tiedottamisella ja motivoinnilla. Energiansäästösopimuksen tavoitteena on lisätä energiatehokkuutta asuinkiinteistöissä siten, että asumisviihtyvyys säilyy ja jopa paranee.

Oikein säädetyt lämmitys- ja vesijärjestelmät takaavat tasaiset käyttöolosuhteet asukkaille. Yksittäisen vuokralaisen päivittäisillä energian käyttötottumuksilla on suuri merkitys kiinteistön kokonaisenergian muodostumiseen. Energiaa säästävä asumisen tapa näkyy lopulta edullisempana vuokratasona.

Asiakaspalvelu-Chat
Asiakaspalvelija paikalla